Flor by Heuga en James

Persoonlijk onderhoudsadvies in samenwerking met vlekkenspecialist James Scherpenzeel, juli 2010 – Waar gewoond wordt, wordt geleefd. En waar geleefd wordt, wordt geknoeid. Een omgevallen glas wijn, vieze voetafdrukken, een klodder mayonaise – een ongeluk zit in een klein hoekje. Bang dat je mooie tapijt dit niet overleeft? Geen zorgen, met FLOR by heuga zijn vlekken zo weer opgelost. De bekende tapijttegelfabrikant biedt nu voor elk van haar producten een persoonlijk onderhoudsadvies in samenwerking met vlekkenspecialist James.

Nog steeds bestaan er veel vooroordelen over tapijt en onderhoud. FLOR by heuga wil het grootste vooroordeel, namelijk dat tapijt moeilijk schoon te houden is, wegnemen door bij de aankoop een goed onderhoudsadvies aan te bieden. Daarom is zij een samenwerking met de bekende vlekkenspecialist James aangegaan. De afgelopen maanden zijn alle FLOR by heuga-producten door James getest en is er voor ieder product een passend onderhoudsadvies opgesteld. Daarnaast biedt FLOR by heuga haar klanten in samenwerking met James een unieke service: het persoonlijk onderhoudsadvies. Dit advies is speciaal gebaseerd op de combinatie van product, kleurkeuze, gezinssamenstelling en toepassingsgebied. Dit betekent dat het advies bijvoorbeeld rekening houdt met het materiaal van het product, huisdieren en de ruimte waar het product ligt. Op de website van James is een speciale FLOR by heuga-pagina beschikbaar waar klanten dit persoonlijk onderhoudsadvies op kunnen vragen. In het advies worden oplossingen aangereikt voor dagelijks onderhoud, stofzuigen, vlekverwijdering, periodiek onderhoud en groot onderhoud.

Met het persoonlijk onderhoudsadvies van FLOR by heuga en James is een wijnvlek zo verholpen (zie foto).

Het beste advies blijft nog altijd eerst schoonmaken met alleen water. Circa 90% van de vlekken is namelijk gewoon met schoon water te verwijderen! Als je er maar snel bij bent. Daarnaast hebben tapijttegels extra voordelen bij het onderhoud van je vloer. Het is gemakkelijk om de tegels er even uit te halen bij het schoonmaken en bij hardnekkige vlekken is de beschadigde tegel zo vervangen door een nieuwe. Schaf daarom altijd een paar extra tegels aan bij je aankoop, dan heb je altijd wat achter de hand voor noodgevallen.

Bel voor meer informatie over de collecties van FLOR by heuga het gratis internationale telefoonnummer 00800 4384 2266 of ga naar de website www.florbyheuga.nl, waar je de collecties uitgebreid kunt bekijken, meer informatie over productonderhoud kunt lezen, de dichtstbijzijnde winkels kunt vinden en stalen en producten direct kunt bestellen.

Over FLOR by heuga
FLOR by heuga maakt modulaire vloerbedekking voor alle ruimten in huis. Het is ruim 50 jaar geleden dat Heuga de tapijttegel uitvond. Met innovatieve en praktische oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten zet FLOR by heuga de toon op het gebied van tapijttegels. Het merk FLOR by heuga is de consumentendivisie van InterfaceFLOR, onderdeel van het Amerikaanse Interface Inc. dat in 1973 is opgericht door Ray Anderson. Interface is in ruim 30 jaar tijd op eigen kracht en door strategische acquisities uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd voorop loopt in het duurzaam produceren van modulaire vloerbedekking. Het beleid van Interface is er al sinds 1994 op gericht om door middel van design en innovatie in 2020 een volledig duurzaam bedrijf te zijn en zelfs een herstellende bijdrage aan het milieu te kunnen leveren. Dit is vastgelegd in Mission Zero, het doel om volledig duurzaam te kunnen opereren en elke negatieve impact van het bedrijf op het milieu te elimineren uiterlijk in 2020.

www.florbyheuga.nl
0800 4384 2266 (gratis internationaal telefoonnummer)

Voor meer informatie, productuitleen voor shoots of reportages en rechtenvrij beeldmateriaal:

FLOR by Heuga
Antoinet Gijsbertse-de Heus
Telefoon: 033 277 5534
Email: antoinet.gijsbertse@heuga.com

Deel dit bericht!

Er is nog meer te ontdekken

Demi Ueberbach

De Grote Zomerschoonmaak

Met onze tips & tricks zorg je ervoor dat de zon niet het enige is dat gaat stralen deze zomer!